Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 670 calorii. Această rețetă servește 6. Un amestec de ulei de măsline, unt, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Parmezan dovlecei și vinete, Vinete și dovlecei parmezan, și Dovlecei La Grătar Și Vinete Parmezan {Vegetarian} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înjumătățiți ceapa prin capătul rădăcinii și feliați subțire. Se toaca marunt usturoiul. Într-o tigaie mare și grea gătiți ceapa cu sare după gust în 2 linguri ulei, acoperit, la foc moderat mic, amestecând ocazional, până la moale, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați usturoiul și gătiți amestecul, neacoperit, amestecând ocazional, până când orice ceapă lichidă degajată este evaporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
3
Adăugați roșiile cu suc, salvie și cimbru și fierbeți, amestecând ocazional, până când excesul de lichid este evaporat și amestecul este foarte gros. Se condimentează amestecul cu sare și piper și se răcește.Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în Suc
Sare și Piper
Cimbru
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Periați cel puțin 2 tigăi de copt puțin adânci cu puțin ulei rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Tăiați vinetele transversal în runde groase de 1/3 inch și aranjați într-un singur strat în tigăi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Ungeți feliile de vinete cu puțin ulei rămas și prăjiți-le în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția tigăilor la jumătatea timpului de prăjire, până când sunt fragede și aurii, aproximativ 20 de minute. Se răcește vinetele 5 minute și se transferă cu o spatulă cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cuptor
7
Tăiați dovleceii pe lungime în felii groase de 1/3 inch și prăjiți în același mod până când sunt fragede și aurii palide, aproximativ 25 de minute. Se răcește dovlecelul 5 minute și se transferă pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
8
Ardei gras sferturi pe lungime și aruncați tulpinile, semințele și coastele. Aranjați ardeii, cu pielea în sus, în tigăi de copt unse și periați cu puțin ulei rămas. Prăjiți ardeii în același mod până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 20 de minute. Se răcește ardeii 5 minute și se transferă pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ardei
Semințe
Coaste
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tava De Copt
9
Într-o cratiță grea de 1 1/2 până la 2 litri topiți untul la foc moderat și bateți în făină. Gatiti roux, amestecand, 3 minute si amestecati in lapte si smantana. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând și fierbeți, amestecând ocazional, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
10
Scoateți tava de la căldură și sosul rece 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Bateți ouăle, două treimi Parmigiano-Reggiano și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Parmigiano Reggiano
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
12
Preîncălziți cuptorul la 400 F. și ungeți ușor un vas de copt superficial de 14 x 10 x 2 1/2 inch sau alt vas de copt de 3 1/2 litru. În vasul de copt aranjați jumătate din vinete, felii suprapuse pentru a forma un strat uniform și condimentați cu sare și piper. Acoperiți vinetele cu jumătate de amestec de roșii, întinzându-se uniform și turnați aproximativ o treime din crema Parmigiano-Reggiano peste ea. Cuibărește jumătate de dovlecel în cremă și condimentează cu sare și piper. Top dovlecei cu jumătate de ardei. Repetați stratificarea, rezervând jumătate din crema rămasă pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Parmigiano Reggiano
Vinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cremă
Ardei
Tomate
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
13
Se toarnă crema rezervată peste stratul final de ardei și se presară cu Parmigiano-Reggiano ras rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Cremă
Ardei
14
Coaceți torte în mijlocul cuptorului până când crema este umflată și maro aurie, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Lăsați torte să stea cu 10 minute înainte de servire.