Vinete, dovlecei, ardei roșu și parmezan Torte
Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 670 calorii. Această rețetă servește 6. Un amestec de ulei de măsline, unt, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Parmezan dovlecei și vinete, Vinete și dovlecei parmezan, și Dovlecei La Grătar Și Vinete Parmezan {Vegetarian} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înjumătățiți ceapa prin capătul rădăcinii și feliați subțire. Se toaca marunt usturoiul. Într-o tigaie mare și grea gătiți ceapa cu sare după gust în 2 linguri ulei, acoperit, la foc moderat mic, amestecând ocazional, până la moale, aproximativ 15 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți amestecul, neacoperit, amestecând ocazional, până când orice ceapă lichidă degajată este evaporată.
Adăugați roșiile cu suc, salvie și cimbru și fierbeți, amestecând ocazional, până când excesul de lichid este evaporat și amestecul este foarte gros. Se condimentează amestecul cu sare și piper și se răcește.Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Periați cel puțin 2 tigăi de copt puțin adânci cu puțin ulei rămas.
Tăiați vinetele transversal în runde groase de 1/3 inch și aranjați într-un singur strat în tigăi de copt.
Ungeți feliile de vinete cu puțin ulei rămas și prăjiți-le în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția tigăilor la jumătatea timpului de prăjire, până când sunt fragede și aurii, aproximativ 20 de minute. Se răcește vinetele 5 minute și se transferă cu o spatulă cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Tăiați dovleceii pe lungime în felii groase de 1/3 inch și prăjiți în același mod până când sunt fragede și aurii palide, aproximativ 25 de minute. Se răcește dovlecelul 5 minute și se transferă pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ardei gras sferturi pe lungime și aruncați tulpinile, semințele și coastele. Aranjați ardeii, cu pielea în sus, în tigăi de copt unse și periați cu puțin ulei rămas. Prăjiți ardeii în același mod până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 20 de minute. Se răcește ardeii 5 minute și se transferă pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Într-o cratiță grea de 1 1/2 până la 2 litri topiți untul la foc moderat și bateți în făină. Gatiti roux, amestecand, 3 minute si amestecati in lapte si smantana. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând și fierbeți, amestecând ocazional, 2 minute.
Scoateți tava de la căldură și sosul rece 5 minute.
Bateți ouăle, două treimi Parmigiano-Reggiano și sare și piper după gust.
Preîncălziți cuptorul la 400 F. și ungeți ușor un vas de copt superficial de 14 x 10 x 2 1/2 inch sau alt vas de copt de 3 1/2 litru. În vasul de copt aranjați jumătate din vinete, felii suprapuse pentru a forma un strat uniform și condimentați cu sare și piper. Acoperiți vinetele cu jumătate de amestec de roșii, întinzându-se uniform și turnați aproximativ o treime din crema Parmigiano-Reggiano peste ea. Cuibărește jumătate de dovlecel în cremă și condimentează cu sare și piper. Top dovlecei cu jumătate de ardei. Repetați stratificarea, rezervând jumătate din crema rămasă pentru topping.
Se toarnă crema rezervată peste stratul final de ardei și se presară cu Parmigiano-Reggiano ras rămas.
Coaceți torte în mijlocul cuptorului până când crema este umflată și maro aurie, aproximativ 35 de minute.
Lăsați torte să stea cu 10 minute înainte de servire.