Vinete, dovlecei, ardei roșu și parmezan Torte

Vinete, dovlecei, ardei roșu și parmezan Torte
Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 670 calorii. Această rețetă servește 6. Un amestec de ulei de măsline, unt, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Parmezan dovlecei și vinete, Vinete și dovlecei parmezan, și Dovlecei La Grătar Și Vinete Parmezan {Vegetarian} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înjumătățiți ceapa prin capătul rădăcinii și feliați subțire. Se toaca marunt usturoiul. Într-o tigaie mare și grea gătiți ceapa cu sare după gust în 2 linguri ulei, acoperit, la foc moderat mic, amestecând ocazional, până la moale, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați usturoiul și gătiți amestecul, neacoperit, amestecând ocazional, până când orice ceapă lichidă degajată este evaporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați roșiile cu suc, salvie și cimbru și fierbeți, amestecând ocazional, până când excesul de lichid este evaporat și amestecul este foarte gros. Se condimentează amestecul cu sare și piper și se răcește.Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
Sare și PiperSare și Piper
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Periați cel puțin 2 tigăi de copt puțin adânci cu puțin ulei rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Tăiați vinetele transversal în runde groase de 1/3 inch și aranjați într-un singur strat în tigăi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Ungeți feliile de vinete cu puțin ulei rămas și prăjiți-le în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția tigăilor la jumătatea timpului de prăjire, până când sunt fragede și aurii, aproximativ 20 de minute. Se răcește vinetele 5 minute și se transferă cu o spatulă cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuptorCuptor
7
Tăiați dovleceii pe lungime în felii groase de 1/3 inch și prăjiți în același mod până când sunt fragede și aurii palide, aproximativ 25 de minute. Se răcește dovlecelul 5 minute și se transferă pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Ardei gras sferturi pe lungime și aruncați tulpinile, semințele și coastele. Aranjați ardeii, cu pielea în sus, în tigăi de copt unse și periați cu puțin ulei rămas. Prăjiți ardeii în același mod până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 20 de minute. Se răcește ardeii 5 minute și se transferă pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
ArdeiArdei
SemințeSemințe
CoasteCoaste
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tava De CoptTava De Copt
9
Într-o cratiță grea de 1 1/2 până la 2 litri topiți untul la foc moderat și bateți în făină. Gatiti roux, amestecand, 3 minute si amestecati in lapte si smantana. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând și fierbeți, amestecând ocazional, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Scoateți tava de la căldură și sosul rece 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Bateți ouăle, două treimi Parmigiano-Reggiano și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Preîncălziți cuptorul la 400 F. și ungeți ușor un vas de copt superficial de 14 x 10 x 2 1/2 inch sau alt vas de copt de 3 1/2 litru. În vasul de copt aranjați jumătate din vinete, felii suprapuse pentru a forma un strat uniform și condimentați cu sare și piper. Acoperiți vinetele cu jumătate de amestec de roșii, întinzându-se uniform și turnați aproximativ o treime din crema Parmigiano-Reggiano peste ea. Cuibărește jumătate de dovlecel în cremă și condimentează cu sare și piper. Top dovlecei cu jumătate de ardei. Repetați stratificarea, rezervând jumătate din crema rămasă pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
VineteVinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
CremăCremă
ArdeiArdei
TomateTomate
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
13
Se toarnă crema rezervată peste stratul final de ardei și se presară cu Parmigiano-Reggiano ras rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
CremăCremă
ArdeiArdei
14
Coaceți torte în mijlocul cuptorului până când crema este umflată și maro aurie, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Lăsați torte să stea cu 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista