Vinetele curry sunt un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 277 calorii. Un amestec de ulei vegetal, jalape Chile, inclusiv semințe, băț de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Vinete Curry, Supă De Vinete Curry, și Vinete La Grătar Cu Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați vinetele cu 1 linguriță de sare într-o strecurătoare așezată peste un castron, apoi lăsați să se scurgă 30 de minute. Clătiți vinetele, apoi scurgeți, apăsând ușor pe vinete pentru a extrage orice exces de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
2
În timp ce vinetele se scurg, se amestecă usturoiul, ghimbirul și jalapele aproximativ într-o pastă cu 1/2 linguriță de sare folosind un mortar și pistil (sau se toacă și se pasează cu un cuțit mare și greu și se transferă într-o cană), apoi se amestecă muștar și semințe de chimen și turmeric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Vinete
Turmeric
Muștar
Usturoi
Ghimbir
Carne Măcinată
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Cuțit
3
Încălziți uleiul într-o oală grea de 5 litri la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati ceapa, amestecând ocazional, până se înmoaie și devine aurie, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați pasta de condimente și bățul de scorțișoară, apoi reduceți focul la moderat și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Pastă De Condimente
5
Adăugați vinetele și gătiți, amestecând, până când începe să se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă apă, zahăr brun și restul de 1/4 linguriță de sare și se fierbe, acoperit, amestecând ocazional, până când vinetele sunt fragede, dar nu se destramă, 20 până la 25 de minute. Condimentează vinetele cu sare suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Vinete
Apă
Sare
6
Aruncați bățul de scorțișoară și serviți vinetele presărate cu coriandru și caju.