Vinete cu sos de usturoi
Vinetele cu sos de usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 176 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,34 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați sos de stridii, sos de soia, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Vinete cu sos de usturoi, Vinete (Vinete) Cu Sos De Usturoi Fierbinte, și Vinete Cu Sos De Roșii Și Usturoi.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie la foc mare. Gatiti si amestecati vinetele pana se inmoaie, aproximativ 4 minute. Se amestecă apa, fulgii de ardei roșu și praful de usturoi. Acoperiți și fierbeți până când toată apa este absorbită. Între timp, amestecați zahărul, amidonul de porumb, sosul de soia și sosul de stridii într-un castron până când zahărul și amidonul de porumb s-au dizolvat. Amestecați sosul în vinete, asigurându-vă că acoperiți uniform vinetele. Gatiti pana se ingroasa sosul.