Sosul de vinete și roșii cu aragaz lent cu paste ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 509 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de conserve de roșii, pastă de roșii, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sos de Paste cu aragaz lent cu cârnați și vinete, Paste De Vinete: Cina De Duminică Cu Aragaz Lent, și Sos De Paste Cu Vinete Și Roșii.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit. În aragazul lent, amestecați toate ingredientele, cu excepția pastelor și a brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Capac; gatiti la foc mic 4 ore sau pana cand vinetele sunt moi si sosul este gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
3
Cu aproximativ 15 minute înainte de servire, gătiți și scurgeți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet. Aruncați pastele cu vinete și sos de roșii.