Vinete Coapte
Vinetele coapte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 6 și costă 60 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 74 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de vinete, ulei de măsline extra virgin, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Rețete similare includ Cartofi prăjiți crocanți de vinete coapte cu sos Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan de vinete akan!), Vinete Coapte, și Vinete Coapte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Pregătiți un vas de copt cu joc antiaderent.
Aranjați felii de vinete și roșii în fundul vasului de copt pregătit.
Stropiți uleiul de măsline peste legume; condimentează cu oregano, sare și piper.
Presărați parmezan peste întregul amestec.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza începe să se rumenească, aproximativ 30 de minute. Comutați broilerul cuptorului la înălțime; continuați să coaceți până se rumenesc complet, aproximativ 5 minute.