Vin Fiert Fierbinte

Vin Fiert Fierbinte
Vinul fiert fierbinte este un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 5 porții. Acest hor d ' oeuvre are 288 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită crenguță de rozmarin, zahăr, bețișoare de scorțișoară și afine. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Vin Fiert {Vin Fierbinte-Vin Chaud}, Vin Fiert Fierbinte, și Vin Fiert Fierbinte {Vin Chaud} sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați bețișoare de scorțișoară, cuișoare și rozmarin pe o grosime dublă de pânză de brânză; aduceți colțuri de pânză și legați cu sfoară pentru a forma o pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Gât De PuiGât De Pui
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
2
Într-un 1-1/2-qt. aragaz lent, combinați vinul, merisoarele, zahărul, bourbonul, sucul de portocale și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
3
Adăugați punga de condimente. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când este încălzit. Aruncați punga cu condimente.
4
Serviți cald.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Ferrari Perle. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
Ferrari Perle
Ferrari Perle
Galben paie cu o ușoară strălucire aurie. Intens și deosebit de rafinat, cu mirosuri de migdale, mere, un ușor condiment și indicii de crustă de pâine. Uscat, curat și elegant, cu o netezime de durată. Note de mere coapte, o drojdie plăcută și migdale dulci.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Revista