Verdeață Rulată
Verdele laminate este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 16 porții. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 75 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână slănină, piper, gulere și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Verdețuri Sudice Perfecte (Varză, Sfeclă, Verdeață, Muștar), Verdeață înăbușită, verdeață de muștar și Bietă roșie Elvețiană, și Curcan Rulat.
Instrucțiuni
Îndepărtați tulpinile de pe gulere. Se spală și se usucă. Stivați 4 sau 5 frunze de guler împreună și înfășurați-le ținând strâns. Feliați subțire până la 32 de căni.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare până când este fierbinte.
Adăugați slănină; saut 2 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați ceapa; saut 2 minute.
Adăugați gulere în 4 loturi; gatiti 1 minut dupa fiecare adaugare, amestecand frecvent. Gatiti inca 25 de minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Adăugați sare, piper și sos; gatiti 2 minute.