Verdeață de tigaie cu șalotă crocantă și gastrică de cidru
Verdele de tigaie cu șalotă crocantă și gastrică de cidru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,05 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 169 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, șalotă, verdeață și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Taitei de sfeclă prăjită glazurată cu cidru spumant cu șalotă crocantă, Salată De Verdeață Fragedă Cu Șalotă Prăjită Crocantă, și Rață crocantă cu Gastrique de mure, ceapă perlată prăjită și Cous-Cous israelian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă zahărul în 1 lingură de apă înăuntruo cratiță mică la foc mediu. Increaseheat; se fierbe fără agitare până chihlimbar, periere părți pan cu perie de patiserie umed, aproximativ 5 minute.
Adăugați oțet și zdrobitpiper (amestecul va bule puternic). Se amestecăpână când bucățile de caramel se dizolvă. Mișto.
Se toarnă 2 cesti de ulei în medii grelecratiță. Atașați termometrul de prăjit pe partea laterală a tigaiei și încălziți uleiul la 350 buc.F. în loturi de lucru, prăjiți șalotele până se rumenesc,amestecând ocazional, 1 1/2 până la 2 minute perbatch. Folosind lingura cu fante, transferați șalotela prosoape de hârtie.
Se presară cu sare grosieră.
Se încălzește picăturile cu 1 lingurăulei de nuci în oală mare la căldură medie-mare.
Adăugați jumătate de verdeață și presărați cusare grosieră și piper; aruncați până se ofilesc.
Adăugați verdele rămas; aruncați la ofilire, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut,acoperiți și gătiți până când verdeața este fragedă, adăugând apă cu 1/4 cană dacă este uscată, aproximativ 45 de minute.Se condimentează cu sare grosieră și piper.
Transferați verdele lacastron mare de mică adâncime.
Stropiți niște gastriqueover și presărați șalotă.
Serviți, trecând gastrique rămase.
Această rețetă necesită uncâteva linguri de picături de slănină (grăsime). Dacă nu economisiți picături, prăjiți câteva felii de slănină până când aveți ceea ce aveți nevoie.