Verdeață De Sfeclă Sotată
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Verdele de sfeclă sote ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 107 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare de mare, piper crăpat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Verdeață De Sfeclă Sotată, Verdeață De Sfeclă Sotată, și Sfeclă prăjită și verdeață de sfeclă Sotată.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa in ulei incins pana incepe sa devina translucida, 3 pana la 5 minute. Se amestecă usturoiul în ceapă; gatiti impreuna aproximativ 1 minut. Îndoiți verdeața de sfeclă în amestecul de ceapă, amestecând pentru a acoperi; gătiți până când verdeața se ofilește, 3 până la 5 minute.
Adăugați capere și roșii uscate la soare; gatiti si amestecati pana se incinge, aproximativ 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc; condimentați vasul cu sare de mare și piper negru.