Verde dulce și acru
Verdele dulce și acru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 164 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet, zahăr, verdeață și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cărbune Arctic cu cremă de hrean, sfeclă dulce-acrișoară și verdeață de păpădie, Salată de cartofi dulci la grătar cu sos de slănină dulce și acru, și Fel de mâncare dulce și acru fără carne cu tofu și cartofi dulci.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-un cuptor olandez mare la foc mediu pana se rumeneste si crocant, aproximativ 8 minute, amestecand des.
Transferați bucățile de slănină într-un castron cu o lingură cu fante, lăsând picăturile în tigaie.
Se amestecă apă, oțet, zahăr, sare și piper negru în picăturile de slănină până când zahărul s-a dizolvat; aduceți amestecul la fierbere.
Puneți gulerele în amestecul de fierbere și amestecați pentru a se amesteca bine. Acoperiți cuptorul olandez, reduceți focul la foc mic și gătiți până când verdeața este fragedă, 30 până la 45 de minute.
Stropiți cu puțin mai multă apă sau oțet dacă verdeața devine prea uscată.
Puneți verdele într-un vas de servire și presărați cu bucățile de slănină fierte.