VELVEETA ardei iute umplute burgeri
VELVEETA ardei iute umplute burgeri ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 27 de porții cu 43 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Dacă aveți ardei iute, frunze de salata verde, jalapeno Velveeta XV, și câteva alte ingrediente pe o parte, puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Burgeri de curcan umpluți cu ardei iute și Cheddar, Jalape Olifto-Burgeri Umpluți Cu Ketchup De Ardei Gras Prăjit, și Brânză acoperită, Bacon înfășurat ardei iute burgeri Popper cu maioneza ardei iute prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Formați carnea în opt prăjituri subțiri. Lingura 1 Lingura. de ardei iute pe centrul de fiecare dintre cele patru dintre chiftele; top fiecare cu al doilea patty. Prindeți marginile patties împreună pentru a sigila.
Gătiti în tigaie antiaderentă la foc mediu-mare 6 până la 8 min. pe fiecare parte sau până la gătit (160F). Sus cu VELVEETA; capac. Gatiti inca 30 sec. la 1 min. sau până când VELVEETA este topită.
Umpleți chiflele cu salată și burgeri.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Totus Tuus Cava cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Totus Tuus Cava]()
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava prezintă arome strălucitoare de piersică, lămâie și coajă de portocală, cu o notă de lemn dulce. Vinul este concentrat, tactil și dens în gură, cu un caracter sappy, pietros pentru aromele sale de citrice, fructe de groapă și anason. Arată bogăția și vivacitatea în gură, iar finisajul luminos este lung.