Veggie Atât De Scăzut Mein

Veggie Atât De Scăzut Mein
Veggie atât de scăzut Mein este un fără gluten și fără lactate farfurie. Această rețetă servește 4 și costă 91 de cenți pe porție. O porție conține 113 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de muguri de fasole, scallions, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Veggie chow mein, Veggie Încărcate Chow Mein, și Low-Fodmap Veggie se amestecă Fry cu sos de wasabi-ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și scurgeți bine tăiței shirataki. Taitei uscați bine, folosind prosoape de hârtie pentru a absorbi cât mai multă umiditate posibil. Folosiți un cuțit sau foarfece de bucătărie pentru a le tăia puțin. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste ShiratakiPaste Shirataki
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Aduceți o tigaie mare sau un wok pulverizat cu spray antiaderent la foc mediu-mare pe aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Adăugați ciuperci, dovlecei, varză de fasole, scallions și morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați legume congelate.
5
Se sotează timp de 5 până la 7 minute, amestecând frecvent, până când legumele congelate s-au dezghețat și sunt fierbinți.
6
Între timp, pentru a face sosul, combinați sosul de soia, amidonul de porumb, consomme și zahărul cu 1/2 cană de apă fierbinte. Se amestecă bine și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
7
Se toarnă sosul în tigaie sau wok. Amestecați bine și continuați să gătiți până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
8
Adăugați tăiței și gătiți, amestecând ocazional, până când întregul vas este bine amestecat și fierbinte, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
9
Serviți - l și bucurați-vă!!
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista