Veggie Atât De Scăzut Mein
Veggie atât de scăzut Mein este un fără gluten și fără lactate farfurie. Această rețetă servește 4 și costă 91 de cenți pe porție. O porție conține 113 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de muguri de fasole, scallions, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Veggie chow mein, Veggie Încărcate Chow Mein, și Low-Fodmap Veggie se amestecă Fry cu sos de wasabi-ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și scurgeți bine tăiței shirataki. Taitei uscați bine, folosind prosoape de hârtie pentru a absorbi cât mai multă umiditate posibil. Folosiți un cuțit sau foarfece de bucătărie pentru a le tăia puțin. Pune deoparte.
Aduceți o tigaie mare sau un wok pulverizat cu spray antiaderent la foc mediu-mare pe aragaz.
Adăugați ciuperci, dovlecei, varză de fasole, scallions și morcovi.
Adăugați legume congelate.
Se sotează timp de 5 până la 7 minute, amestecând frecvent, până când legumele congelate s-au dezghețat și sunt fierbinți.
Între timp, pentru a face sosul, combinați sosul de soia, amidonul de porumb, consomme și zahărul cu 1/2 cană de apă fierbinte. Se amestecă bine și se lasă deoparte.
Se toarnă sosul în tigaie sau wok. Amestecați bine și continuați să gătiți până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 3 până la 4 minute.
Adăugați tăiței și gătiți, amestecând ocazional, până când întregul vas este bine amestecat și fierbinte, 1 până la 2 minute.
Serviți - l și bucurați-vă!!