Vechi timp Kentucky Bacon lapte sos pentru biscuiti

Vechi timp Kentucky Bacon lapte sos pentru biscuiti
Vechi timp Kentucky Bacon lapte sos pentru biscuiți ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 207 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 24 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați picături de slănină, făină, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest sos. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Kentucky Fried Chicken Sos Clona, Biscuiți din sud și sos de gater (sos de cârnați), și Sos de cârnați pentru biscuiți și sos.

Instrucțiuni

1
Încălziți picăturile de slănină într-o tigaie la foc mediu; bateți făina în picături până se omogenizează. Reduceți căldura la minim și gătiți amestecul de făină până capătă o culoare maro caramel, amestecând continuu, aproximativ 15 minute. Aveți grijă, rouxul arde ușor. Se amestecă sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Picături De SlăninăPicături De Slănină
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
2
Bateți 1/2 cană de lapte în roux până se amestecă bine. Continuați să bateți laptele în sos, câte 1/2 cană, amestecând complet fiecare cantitate de lapte înainte de a adăuga mai mult. Aduceți sosul la foc mic și bateți constant până când este gros, neted și clocotit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti

Echipamente

DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista