Vasele fierbinți de porc și legume ale lui Rick
Vasele fierbinți de porc și legume ale lui Rick necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 1155 calorii, 6g de proteine, și 115g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,19 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, vin shao hsing, umăr de porc dezosat cu grăsime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare includ Ciocolată caldă și oale de cremă de Marshmallow prăjite, Alunița de arahide afumată a lui Rick Bayless cu filet de porc, și Salsa lui Rick.
Instrucțiuni
Tăiați carnea în bucăți de 3/4 inch.
Tăiați și aruncați tulpinile de vinete.
Tăiați vinetele în bucăți de 3/4 inch.
Ardei gras cu tulpină și semințe.
Tăiați în bucăți de 3/4 inch.
Curățați ceapa și tăiați-o în bucăți de 3/4 inch.
Puneți o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare.
Adăugați 2 lingurițe de ulei și rotiți pentru a acoperi tigaia.
Adăugați carne de porc și usturoi; se amestecă ocazional până se rumenesc ușor, 10 până la 15 minute.
Se toarnă din tigaie într-un castron.
Pentru tigaie, adăugați 1 linguriță de ulei, ceapă, morcovi și ciuperci; se prăjește la foc mare până când ceapa începe să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Adăugați sos hoisin, vin, bulion și carne de porc. Se amestecă până la fierbere pentru a elibera bucăți rumenite în tigaie. Acoperiți și fierbeți la foc mic 10 minute; se amestecă des.
Adăugați vinetele și ardeiul gras în tigaie.
Se amestecă, se acoperă și se fierbe la foc mic până când carnea de porc este foarte fragedă când este străpunsă, cu 30 până la 40 de minute mai mult; se amestecă ocazional.
Adăugați ulei de susan și sos de soia după gust.
Garnisiți porții cu ceapă verde.