Verdele Collard ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 56 de cenți pe porție. O porție conține 70 de calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1400 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți piper, carne, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Verdețuri Sudice Perfecte (Varză, Sfeclă, Verdeață, Muștar), Verdeață înăbușită, verdeață de muștar și Bietă roșie Elvețiană, și Varză Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, aduceți 3 litri de apă la fierbere și adăugați carne afumată, condimente de casă, sare condimentată și sos fierbinte. Reduceți căldura la mediu și gătiți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Condimentată
Sos Fierbinte
Condimente
Apă
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Spălați bine verdeața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard Greens
3
Îndepărtați tulpinile care curg în centru ținând frunza în mâna stângă și dezbrăcând frunza în jos cu mâna dreaptă. Frunzele tinere fragede din inima colardelor nu trebuie dezbrăcate. Stivați 6 până la 8 frunze una peste alta, înfășurați-le și feliați-le în felii groase de 1/2 până la 1 ince.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard Greens
La 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă Ferme
Rola
4
Așezați verdeața în oală cu carne și adăugați unt. Gatiti timp de 45 pana la 60 de minute, amestecand ocazional. Când ați terminat gustați și ajustați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Unt
Verzii
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Serviți cu felul de mâncare preferat ca o parte.
6
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.