Varză sote și Matzo Farfel ' Spaeztle

Varză sote și Matzo Farfel ' Spaeztle
Varza sotată și Matzo Farfel ' Spaeztle este un fără lactate garnitură. Această rețetă servește 8. O porție conține 161 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de varză, grăsime de pui, matzo farfel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Budinca Matzo Farfel, Matzo Farfel Stuffing, și Luminat Matzo Brei aka matzo prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare de amestecare, bateți ouăle și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Adăugați farfelul și aruncați-l bine în ou pentru a acoperi bine matzo-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Întindeți farfel - ul pe o foaie de copt și puneți-l într-un cuptor de 350 km F timp de 45 de minute, sau până la un bronz auriu, îndepărtându-l după 15 minute și separând matzo-ul rupându-l în pumni. Matzo poate fi prea fierbinte pentru a vă descurca, așa că poate fi necesar să-l lăsați să se răcească câteva minute pentru a face acest lucru. Asigurați-vă că închideți ușa cuptorului în timp ce așteptați. Este posibil să trebuiască să faceți acest lucru de două ori, după alte 15 minute sau cam asa ceva. Scopul este de a face fiecare bucată de matzo acoperită cu ou separată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
MatzoMatzo
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Când matzo-ul a fost prăjit, puneți deoparte. Sau, pregătiți cât o zi înainte: păstrați farfelul uscat la temperatura camerei într-un castron acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Tăiați capul de varză în jumătate și tăiați miezul dur. Tăiați varza cât mai fin posibil. Clătiți bine într-o strecurătoare, apoi uscați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Curățați ceapa, tăiați-o pe jumătate prin capetele rădăcinii, apoi tăiați-o în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Într-o tigaie de 12 inci sau mai mare, încălziți grăsimea sau untul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De PuiGrăsime De Pui
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Adăugați varza și ceapa, condimentați cu 1/2 linguriță de sare, aruncați bine, apoi gătiți la foc mediu, aruncând regulat, până când varza este ofilită, fragedă și s-a bronzat, cel puțin 30 de minute. Când ați terminat, puneți deoparte în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Pentru a găti farfelul, aduceți o oală mare cu apă la fierbere, sareți ușor apa, apoi fierbeți farfelul timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Se scurge într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
11
Combinați farfelul cu varza și aruncați împreună la foc mediu, condimentând după gust cu piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
12
Se servește fierbinte. (Întregul vas poate fi făcut înainte, răcit și refrigerat. Reîncălziți—până la câteva zile mai târziu-într-o tigaie uscată (nu este nevoie să adăugați mai multă grăsime).
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista