Varză sote și Matzo Farfel ' Spaeztle

Varză sote și Matzo Farfel ' Spaeztle
Varza sotată și Matzo Farfel ' Spaeztle este un fără lactate garnitură. Această rețetă servește 8. O porție conține 161 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de varză, grăsime de pui, matzo farfel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Budinca Matzo Farfel, Matzo Farfel Stuffing, și Luminat Matzo Brei aka matzo prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare de amestecare, bateți ouăle și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
2
Adăugați farfelul și aruncați-l bine în ou pentru a acoperi bine matzo-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Întindeți farfel - ul pe o foaie de copt și puneți-l într-un cuptor de 350 km F timp de 45 de minute, sau până la un bronz auriu, îndepărtându-l după 15 minute și separând matzo-ul rupându-l în pumni. Matzo poate fi prea fierbinte pentru a vă descurca, așa că poate fi necesar să-l lăsați să se răcească câteva minute pentru a face acest lucru. Asigurați-vă că închideți ușa cuptorului în timp ce așteptați. Este posibil să trebuiască să faceți acest lucru de două ori, după alte 15 minute sau cam asa ceva. Scopul este de a face fiecare bucată de matzo acoperită cu ou separată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
MatzoMatzo
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Când matzo-ul a fost prăjit, puneți deoparte. Sau, pregătiți cât o zi înainte: păstrați farfelul uscat la temperatura camerei într-un castron acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Tăiați capul de varză în jumătate și tăiați miezul dur. Tăiați varza cât mai fin posibil. Clătiți bine într-o strecurătoare, apoi uscați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Curățați ceapa, tăiați-o pe jumătate prin capetele rădăcinii, apoi tăiați-o în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
7
Într-o tigaie de 12 inci sau mai mare, încălziți grăsimea sau untul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De PuiGrăsime De Pui
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați varza și ceapa, condimentați cu 1/2 linguriță de sare, aruncați bine, apoi gătiți la foc mediu, aruncând regulat, până când varza este ofilită, fragedă și s-a bronzat, cel puțin 30 de minute. Când ați terminat, puneți deoparte în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Pentru a găti farfelul, aduceți o oală mare cu apă la fierbere, sareți ușor apa, apoi fierbeți farfelul timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Se scurge într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
11
Combinați farfelul cu varza și aruncați împreună la foc mediu, condimentând după gust cu piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Sezonul GoyaSezonul Goya
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
12
Se servește fierbinte. (Întregul vas poate fi făcut înainte, răcit și refrigerat. Reîncălziți—până la câteva zile mai târziu-într-o tigaie uscată (nu este nevoie să adăugați mai multă grăsime).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista