Varză sote și Matzo Farfel ' Spaeztle
Varza sotată și Matzo Farfel ' Spaeztle este un fără lactate garnitură. Această rețetă servește 8. O porție conține 161 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de varză, grăsime de pui, matzo farfel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Budinca Matzo Farfel, Matzo Farfel Stuffing, și Luminat Matzo Brei aka matzo prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mare de amestecare, bateți ouăle și 1/4 linguriță de sare.
Adăugați farfelul și aruncați-l bine în ou pentru a acoperi bine matzo-ul.
Întindeți farfel - ul pe o foaie de copt și puneți-l într-un cuptor de 350 km F timp de 45 de minute, sau până la un bronz auriu, îndepărtându-l după 15 minute și separând matzo-ul rupându-l în pumni. Matzo poate fi prea fierbinte pentru a vă descurca, așa că poate fi necesar să-l lăsați să se răcească câteva minute pentru a face acest lucru. Asigurați-vă că închideți ușa cuptorului în timp ce așteptați. Este posibil să trebuiască să faceți acest lucru de două ori, după alte 15 minute sau cam asa ceva. Scopul este de a face fiecare bucată de matzo acoperită cu ou separată.
Când matzo-ul a fost prăjit, puneți deoparte. Sau, pregătiți cât o zi înainte: păstrați farfelul uscat la temperatura camerei într-un castron acoperit.
Tăiați capul de varză în jumătate și tăiați miezul dur. Tăiați varza cât mai fin posibil. Clătiți bine într-o strecurătoare, apoi uscați bine.
Curățați ceapa, tăiați-o pe jumătate prin capetele rădăcinii, apoi tăiați-o în felii subțiri.
Într-o tigaie de 12 inci sau mai mare, încălziți grăsimea sau untul de pui.
Adăugați varza și ceapa, condimentați cu 1/2 linguriță de sare, aruncați bine, apoi gătiți la foc mediu, aruncând regulat, până când varza este ofilită, fragedă și s-a bronzat, cel puțin 30 de minute. Când ați terminat, puneți deoparte în tigaie.
Pentru a găti farfelul, aduceți o oală mare cu apă la fierbere, sareți ușor apa, apoi fierbeți farfelul timp de 5 minute.
Se scurge într-o strecurătoare.
Combinați farfelul cu varza și aruncați împreună la foc mediu, condimentând după gust cu piper proaspăt măcinat.
Se servește fierbinte. (Întregul vas poate fi făcut înainte, răcit și refrigerat. Reîncălziți—până la câteva zile mai târziu-într-o tigaie uscată (nu este nevoie să adăugați mai multă grăsime).