Varză roșie și albă sotată
Varza roșie și albă sotată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 12 și costă 60 de cenți pe porție. O porție conține 136 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână slănină, sare, varză și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Salată de varză roșie spiralizată cu vinetă de coriandru, Varză Sotată, și Varză Sotată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înjumătățiți varza și puneți-le în miez. Feliați în benzi subțiri. În două oale separate cu apă clocotită, albiți fiecare tip de varză timp de 5 secunde și scurgeți imediat.
Într-o tigaie mare, faceți slănina până se rumenesc.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie și rezervați.
Adăugați varza în tigaie și gătiți, aruncând la foc moderat, pentru a o acoperi cu grăsimea topită.
Adăugați semințele de chimen. Îndoiți smântâna și condimentați după gust. Aruncați și gătiți până când varza este fragedă. Îndoiți bucățile de slănină și serviți.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;