Varză-Morcov Caserola

Caserola de varză-morcov ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 105 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 48%. Încercați Varză Sexy (+morcov Cilantro-Lime și rulouri de primăvară de varză), Caserola cu rulou de varză – rulourile de varză pot dura timp pentru a face, de ce să sacrificăm acea aromă, și Caserola De Vită Cu Varză (Rulouri Leneșe De Varză) - Fără Lactate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Se dizolvă cuburile de bouillon în apă într-o oală mare la foc mediu-mare. Gatiti varza si morcovii in apa condimentata pana se inmoaie, 20-30 de minute.
Scurgeți, rezervând 1/2 cană din lichidul de gătit.
Transferați varza și morcovii într-o caserolă de 8x11 inci.
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă făina în unt topit până la fierbinte, aproximativ 1 minut.
Se toarnă lichidul de gătit rezervat și laptele în amestecul de făină; se amestecă până se omogenizează.
Adăugați brânză în amestecul de lapte; gătiți și amestecați până când brânza este topită și amestecul este neted și gros.
Se toarnă sos de brânză peste varză și morcovi; se amestecă pentru a acoperi. Condimentează cu boia.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este fierbinte și cu bule, 20 până la 30 de minute.