Varză la grătar cu condimente Santa Fe

Varză la grătar cu condimente Santa Fe
Varza la grătar cu condimente Santa Fe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 411 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ardei jalape, cârnați de curcan, așchii de lemn de hickory și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sandviș Cu Pui Santa Fe La Grătar, Santa Fe NM: Jalapeno Margarita {} & Hotel Santa Fe, și Midii cu condimente thailandeze.

Instrucțiuni

1
Înmuiați așchii de lemn în apă 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
ApăApă
2
Pentru a pregăti grătarul pentru grătarul indirect, așezați o tigaie de folie de aluminiu de unică folosință în centrul grătarului. Aranjați cărbunele în jurul tăvii de folie; se încălzește la foc mediu. Zdrobiți o bucată de folie de aluminiu lungă de 12 inci cu mâinile pentru a forma un inel de 3 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
TigaieTigaie
3
Așezați inelul de folie pe grătar peste tigaia cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
4
Tăiați miezul din varză pentru a crea o cavitate în formă de con de aproximativ 4 inci lățime și 3 inci adâncime. Aruncați miezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
5
Așezați varza, cu cavitatea în sus, în inelul de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Se presară cavitatea cu piper și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
7
Scoateți carcasele din cârnați. Gătiți cârnații într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ceapa, usturoiul și jalapeo în tigaie; saut 3 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă sosul de grătar. Puneți amestecul de cârnați în cavitate în varză. Varză de cort lejer cu folie de aluminiu suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
VarzăVarză
CârnațiCârnați
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
9
Aranjați jumătate din așchii de lemn peste cărbuni. Acoperiți grătarul și grătiți 40 de minute sau până când este fraged când este străpuns cu o frigăruie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Adăugați așchii de lemn și cărbune suplimentare, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
11
Scoateți folia din vârful varzei și grătiți încă 50 de minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Îndepărtați frunzele uscate sau carbonizate. Prezentați varza umplută întreagă, apoi tăiați-o în pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista