Varză fiartă cu slănină

Varză fiartă cu slănină
Varza fiartă cu slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 226 calorii. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă 94 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de apă, sare și piper măcinat, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 54%. Încercați Salată de spanac cu slănină, ceapă caramelizată, ciuperci și brânză albastră într-un sos de tigaie cu slănină, acoperit cu un ou fiert tare, Cina fiartă din New England (carne de vită și varză), și Carne de vită fiartă, varză și supă de cartofi. Ediție specială pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți varza, slănina, 2 căni de apă și oțetul la fiert într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți la foc mic până când varza este foarte fragedă, aproximativ 3 ore, adăugând mai multă apă după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
OțetOțet
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți restul de 1/4 cană de apă și făină împreună într-un castron mic și adăugați treptat la amestecul de varză. Continuați să fierbeți până se îngroașă, încă aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VarzăVarză
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista