Varză Festonată
Varza festonată necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 65 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 207 calorii. 123 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, varză, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varză Festonată, Varză Festonată, și Varză Festonată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o caserolă de 9x12 inch.
Topiți 1 lingură de unt într-o oală mare la foc mediu.
Adăugați varză și ceapă și gătiți timp de aproximativ 20 de minute, sau până se înmoaie, amestecând des.
Adăugați lapte și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 5 minute. Se toarnă ușor ouăle, amestecând constant. Se amestecă 3/4 din firimiturile de cracker și sarea și piperul; se amestecă bine.
Se toarnă în caserolă și se acoperă cu firimiturile de cracker rămase. Punct cu unt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, sau până se rumenesc și se încălzește.