Varză de Bruxelles și conopidă
Varza de Bruxelles și conopida cu vârf de Crumb necesită aproximativ 26 minute de la început până la sfârșit. Acest fel de mâncare are 110 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, suc de lămâie, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Varză de Bruxelles și conopidă, Varză De Bruxelles Cu Vârf De Crumb, și Crispy Topped varza de Bruxelles și conopidă Gratin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu; adăugați usturoiul și sotati 1 minut. Se amestecă pesmetul și 1/4 linguriță. sare și gătește, amestecând ocazional, 3 până la 4 minute sau până se prăjește ușor.
Aranjați varza de Bruxelles într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 8 minute sau până când sunt crocante.
Adăugați conopida. Acoperiți și aburiți 2 până la 3 1/2 minute sau doar până la licitație.
Transferați varza de Bruxelles și conopida într-un vas de servire; presărați suc de lămâie, piper și restul de 1/4 linguriță. sare și aruncă pentru a combina.
Se presară cu amestec de pesmet; serviți imediat.