Varză de Bruxelles și conopidă

Varză de Bruxelles și conopidă
Varza de Bruxelles și conopida cu vârf de Crumb necesită aproximativ 26 minute de la început până la sfârșit. Acest fel de mâncare are 110 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, suc de lămâie, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Varză de Bruxelles și conopidă, Varză De Bruxelles Cu Vârf De Crumb, și Crispy Topped varza de Bruxelles și conopidă Gratin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu; adăugați usturoiul și sotati 1 minut. Se amestecă pesmetul și 1/4 linguriță. sare și gătește, amestecând ocazional, 3 până la 4 minute sau până se prăjește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scoateți din căldură.
3
Aranjați varza de Bruxelles într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 8 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
4
Adăugați conopida. Acoperiți și aburiți 2 până la 3 1/2 minute sau doar până la licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
5
Transferați varza de Bruxelles și conopida într-un vas de servire; presărați suc de lămâie, piper și restul de 1/4 linguriță. sare și aruncă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Se presară cu amestec de pesmet; serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
DificultateNormal
Gata În26 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista