Varză de Bruxelles cu slănină și nuci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza de Bruxelles cu slănină și nuci. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 165 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Un amestec de slănină, varză de Bruxelles, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de varză de Bruxelles mărunțită cu slănină, nuci și caise, Varză De Bruxelles Cu Nuci Și Rucola, și Varză De Bruxelles Cu Nuci Și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați capetele de pe varza de Bruxelles. Tăiați-le subțire cu un cuțit sau folosiți atașamentul de feliere de pe robotul de bucătărie pentru a le tăia.
Adăugați slănina într-o tigaie mare pe partea înaltă la foc mediu. Gatiti pana cand slanina este crocanta si grasimea este redata.
Scoateți slănina cu o lingură pliată pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie și rezervați-o.
Adăugați șotul în tigaia fierbinte și sotati până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați varza de Bruxelles de mână, amestecând pentru a acoperi. Condimentează cu sare și piper.
Sotează varza, aruncând până la un verde strălucitor și crocant-fraged, aproximativ 3 minute.
Amestecați nucile și gătiți încă 1 minut pentru a prăji.
Adăugați 1/4 cană bulion de pui, amestecând până când lichidul este redus și varza de Bruxelles este moale. Se amestecă slănina gătită.