Varză de Bruxelles cu slănină și castane
Varza de Bruxelles cu slănină și castane este o garnitură care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 163 calorii. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 190 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână unt, castane ambalate în vid și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Varză de Bruxelles cu castane și slănină, Varză de Bruxelles cu slănină și castane, și Varză De Bruxelles Și Castane Cu Slănină sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o tigaie mare cu apă sărată, apoi vârful în 1 kg de varză de Bruxelles tăiată. Odată revenit la fierbere, gătiți timp de 5 minute.
Scurgeți, rulați sub robinetul rece până la rece, apoi scurgeți din nou.
Încălziți o tigaie mare, adăugați 6 slănină afumată afumată, tăiată în bucăți de mușcătură și prăjiți ușor timp de 10 minute până când sunt crocante și aurii.
Scoateți din tigaie, lăsând grăsimea în urmă, apoi adăugați 200g castane și prăjiți la foc mare timp de aproximativ 5 minute până când sunt nuanțate. Sfat din tigaie.
Adăugați varza de Bruxelles în tigaie cu un strop de apă, apoi acoperiți și terminați de gătit la foc mediu timp de aproximativ 5 minute, amestecând din când în când, până se înmoaie.
Descoperiți, măriți focul, apoi adăugați cea mai mare parte a untului de 50g și sotati mugurii timp de încă 2 minute.
Sfat în slănină și castane, condimentați generos cu sare și piper, apoi serviți cu ultimul buton de unt deasupra.