Varză de Bruxelles cu slănină
Varza de Bruxelles cu slănină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 180 de calorii. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, varză de Bruxelles, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Bacon Varză De Bruxelles, Bacon Varza De Bruxelles (Yum!), și Varză de Bruxelles cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Slănină brună într-o tigaie medie la foc mediu.
Scoateți slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Adăugați ulei de măsline extravirgin în tigaie, 1 tură.
Adăugați șalotă în tigaie și sotati 1 până la 2 minute.
Se adaugă varza de Bruxelles și se acoperă în ulei. Se condimentează cu sare și piper. Gatiti varza de Bruxelles 2-3 minute pentru a incepe sa se inmoaie, apoi adaugati bulion. Aduceți bulionul într-o bulă, acoperiți și reduceți căldura la mediu scăzut. Gatiti 10 minute, pana se inmoaie.
Transferați mugurii într-un vas de servire cu o lingură cu fante și acoperiți cu bucăți de slănină fierte.