Varză de Bruxelles caramelizată cu Pancetta

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați varza de Bruxelles caramelizată cu Pancettan. Această rețetă servește 30 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 56 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de varză de Bruxelles, ulei de măsline, roșii uscate la soare ambalate în ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Varză de Bruxelles caramelizată cu Pancetta, Ceapă eșalotă caramelizată și varză de Bruxelles cu Pancetta, și Varză de Bruxelles, Pancettan și Crostini de ceapă roșie caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți varza de Bruxelles până când este crocantă, aproximativ 5 minute.
Tăiați varza de Bruxelles pe jumătate pe lungime.
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți 2 linguri de ulei.
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat, amestecând, până se rumenesc ușor, 10 minute; răzuiți într-un bol.
Adăugați restul de 1/4 cană de ulei în tigaie.
Adăugați varza de Bruxelles, tăiată cu fața în jos și pancetta. Condimentează cu sare și gătește la foc mare, amestecând ocazional, până când mugurii se rumenesc și se înmoaie, 10 minute.
Adăugați roșiile uscate la soare și șalotele și gătiți, amestecând, până la cald, 5 minute. Se condimentează cu sare, se transferă într-un castron și se servește.