Varza De Bruxelles Saut Cu Mere

Varza De Bruxelles Saut Cu Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați varza de Bruxelles saut cu mere. O porție conține 154 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de slănină, șalotă, varză de Bruxelles și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Varză de Bruxelles și mere sotate, Varză de Bruxelles și mere sotate, și Varză de Bruxelles sotată cu mere și slănină.

Instrucțiuni

1
Tăiați varza de Bruxelles în jumătate și tăiați-o în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
2
Gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc mediu 8-10 minute sau pana cand este crocanta; scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând 3 linguri. picături în tigaie. Crumble bacon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
3
Saut măr, șalotă și usturoi în picături fierbinți la foc mediu-mare 3 minute. Se amestecă vinul și următoarele 3 ingrediente, amestecând pentru a slăbi particulele de pe fundul tigaiei. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
MărMăr
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați varză de Bruxelles; se sotează 8 până la 10 minute sau până când mugurii sunt crocanți. Se acoperă cu parmezan ras și slănină mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
ParmezanParmezan
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
VarzăVarză
5
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista