Varza acoperită cu firimituri
Germeni acoperiți cu firimituri ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 4 și costă 98 de cenți per porție. O porție conține 259 de calorii , 9 g de proteine și 18 g de grăsimi . Un amestec de pesmet, usturoi, unt și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 53% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Aloo Bonda ~ găluște de cartofi acoperite cu aluat prăjit , prăjitură cu burete cu zahăr brun și caramele acoperite cu ciocolată și tijele de covrigi acoperite cu Xocolate .
Instrucțiuni
Puneți varza de Bruxelles într-un coș de aburi; puneți într-o cratiță peste 1 inch de apă. Se aduce la fierbere; se acoperă și se fierbe la abur timp de 15-20 de minute sau până când devin crocante.
Între timp, într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți și amestecați semințele de susan și usturoiul în ulei și unt timp de 2-3 minute sau până când semințele de susan se rumenesc ușor.
Se adauga pesmetul si baconul; gătiți și amestecați timp de 1-2 minute sau până când firimiturile sunt aurii.
Adăugați varza de Bruxelles, brânza, sare și piper.