Vafe Delicioase Pentru Alergii
Yummy alergie-Friendly vafe este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 6. O porție conține 388 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină de orez brun, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Butternut Squash Pizza {alergie prietenos și atât de yummy!}, Alergie Friendly Trail Mix, și Alicia ' s Guacamole * alergie Prietenos* pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, guma, zahărul și sarea.
Bateți alternativa de lapte, uleiul și vanilia până când este relativ netedă.
Lăsați aluatul să stea timp de 15 minute în timp ce vă preîncălziți fierul de vafe.Pregătiți vafele conform instrucțiunilor producătorului, asigurându-vă că pulverizați liber grătarul după cum este necesar între loturi pentru a preveni lipirea.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Von câștigătoare câștigurile Riesling cu un 4 din 5 rating stele pare ca un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Von Câștiguri Câștigătoare Riesling]()
Von Câștiguri Câștigătoare Riesling
Dacă ți — a plăcut 2014 — și dacă nu, trebuie să trimitem o petrecere de căutare pentru inima ta-o vei găsi pe aceasta fericită, fericită, fericită. Mai puternic decât '14, este și mai uscat și mai bogat. Și așa ar trebui să fie; cantitatea de dulceață pe care o conține va crește și va scădea odată cu structura vinului din fiecare an, pentru că asta fac viticultorii sensibili. Ceilalți tocmai au stabilit o formulă și vinul""are—XY— grame de zahăr și zat' s zat."Nu Câștigurile Riesling. Acesta va fi întotdeauna teasingly uscat și teasingly dulce, așa că vă veți răzgândi în continuare ("așteptați, este un vin uscat, nu, este un vin dulce, nu așteptați, este din nou un vin uscat....") în timp ce sticla se golește mai repede decât ți-ai fi putut imagina.