Rețeta Easy Pad Thai este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Această rețetă servește 4. O porție conține 371 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, ouă, arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pad Thai Zoodles, Pad vegetarian Thai cu Zoodles, și Spaghetti Squash Pad Thai cu pui-Paleo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați tăiței și gătiți timp de 7 până la 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
3
Scurgeți tăiței și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
4
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul vegetal la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 până la 2 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
6
Bateți ușor ouăle cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Turnați-le în tigaie și gătiți până se solidifică, dar sunt încă umede, mișcând ușor ouăle în jurul tigaiei în timp ce gătesc, astfel încât să se amestece ușor. Când ouăle sunt fierte, scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Într-un castron mic, amestecați împreună sosul de soia, sucul de lămâie, zahărul, sosul de pește și fulgii de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Sos De Pește
Suc De Lămâie
Sos De Soia
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Se toarnă sosul în tigaie cu ouăle amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați tăiței și aruncați pentru a acoperi în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sos
11
Presărați ceapa verde, coriandru și arahide peste tăiței. Aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Paste
Arahide
12
Se servește cald.
1
Taiteii Pad thai au o aromă și o textură unice, dar dacă nu le găsiți în zona dvs., încercați să înlocuiți alte paste plate, cum ar fi linguine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Paste
1
Pentru a obține cel mai mult suc din var, rulați-l pe blat în timp ce aplicați presiune înainte de a-l tăia. Acest lucru face ca capsulele de suc să explodeze și să elibereze mai mult suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Var
Rola
2
De la Bytes buget: peste 100 de rețete ușor, delicioase pentru a reduce factura alimentar în jumătate de Beth Moncel. Retipărit prin aranjament cu Avery, membru al Penguin Group (SUA) LLC, o companie Penguin Random House. Copyright 2014 de Beth Moncel.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.