Ușor Pad Thai
Rețeta Easy Pad Thai este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Această rețetă servește 4. O porție conține 371 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, ouă, arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pad Thai Zoodles, Pad vegetarian Thai cu Zoodles, și Spaghetti Squash Pad Thai cu pui-Paleo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Adăugați tăiței și gătiți timp de 7 până la 10 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți tăiței și dați deoparte.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul vegetal la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 până la 2 minute sau până se înmoaie.
Bateți ușor ouăle cu o furculiță.
Turnați-le în tigaie și gătiți până se solidifică, dar sunt încă umede, mișcând ușor ouăle în jurul tigaiei în timp ce gătesc, astfel încât să se amestece ușor. Când ouăle sunt fierte, scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte.
Într-un castron mic, amestecați împreună sosul de soia, sucul de lămâie, zahărul, sosul de pește și fulgii de ardei roșu.
Se toarnă sosul în tigaie cu ouăle amestecate.
Adăugați tăiței și aruncați pentru a acoperi în sos.
Presărați ceapa verde, coriandru și arahide peste tăiței. Aruncați ușor pentru a combina.
Taiteii Pad thai au o aromă și o textură unice, dar dacă nu le găsiți în zona dvs., încercați să înlocuiți alte paste plate, cum ar fi linguine.
Pentru a obține cel mai mult suc din var, rulați-l pe blat în timp ce aplicați presiune înainte de a-l tăia. Acest lucru face ca capsulele de suc să explodeze și să elibereze mai mult suc.
De la Bytes buget: peste 100 de rețete ușor, delicioase pentru a reduce factura alimentar în jumătate de Beth Moncel. Retipărit prin aranjament cu Avery, membru al Penguin Group (SUA) LLC, o companie Penguin Random House. Copyright 2014 de Beth Moncel.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc]()
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.