Ușor De Pui Korma
Reteta Easy Chicken Korman este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Acest fel principal are 447 calorii, 29G de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,05 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 401 de fani. Un amestec de ceapă, usturoi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 80%. Încercați Ușor De Pui Korma, Korma vegetală , cum se face Korma vegetală, și Sos Korma ușor fără lactate, cu naut negru, cartofi mov și dovlecei de nucă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 2 litri.
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti ceapa in ulei pana se inmoaie.
Așezați ceapa, iaurtul, chutney-ul de mango, usturoiul, turmericul, pudra de chili, garam masala și în vasul unui robot de bucătărie. Procesați într-un sos neted; ar trebui să fie despre consistența cremei groase.
Adăugați puțină apă sau iaurt pentru a-l subția, dacă este necesar.
Întindeți puiul în vasul de copt pregătit și turnați sosul de ceapă peste pui.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până când puiul este gătit.
Presărați migdale feliate deasupra și serviți.