Ușor Cajun Legume La Gratar
Ușor Cajun legume la gratar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 90 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 107 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână condimente cajun, piper cayenne, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării Creole. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 71%. Încercați File De Basa Cu Legume Cajun, Ușor 20 Minute Legume Prăjite, și Ușor cuptor prăjită legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună ulei de măsline ușor, condimente Cajun, sare, piper cayenne și sos Worcestershire.
Așezați dovleceii, ceapa albă și dovleceii galbeni într-un bol și acoperiți cu amestecul de ulei de măsline. Acoperiți vasul și marinați legumele la frigider cel puțin 30 de minute.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor de ulei.
Puneți bucăți de legume marinate pe frigarui sau direct pe grătar. Gatiti 5 minute, sau la doneness dorit.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Cajun e în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Albarino,vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. D ' Alfonso-Curran Albarino cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![D ' Alfonso-Curran Albarino]()
D ' Alfonso-Curran Albarino
Notele palatului sunt curate și expresive, acest soi alb spaniol prezintă pere coapte, pepene galben și caprifoi cu indicii de marțipan și scorțișoară. Frumos structurat, cu o textură bogată și un tanin ferm, acest Albari este perfect echilibrat, deși finisajul său lung și clar. Combinați cu stridii, crab proaspăt sau creveți, scoici aburite, pește la grătar, salată de sfeclă și burrata, risotto, sushi și ceviche.