Usturoi învelit în Pancetta
Usturoiul învelit în Pancetta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 6 porții cu 52 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, pancetta, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Scoici învelite în Pancetta, Ciuperci Învelite În Pancetta, și Smochine Învelite În Pancetta.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă la fierbere.
Adăugați usturoi și gătiți 30 de secunde.
Scurgeți și clătiți cu apă rece. Cojiți usturoiul.
Aduceți 1 qt. apă la fierbere.
Adăugați sare și usturoi. Aduceți înapoi la fierbere, reduceți focul și fierbeți până când usturoiul este fraged când este testat cu o furculiță, 10 până la 15 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească.
Preîncălziți cuptorul la 37
Desfaceți feliile de pancetta în fâșii și tăiați-le în 2 1/2-in. lungimi. Înfășurați fiecare cățel de usturoi cu o bandă de pancetta, fixând cu o scobitoare. Puneți usturoiul pe o foaie de copt și coaceți până la sfârâit și începând să se rumenească, aproximativ 15 minute.