Usturoi sălbatic și Curry de fasole albă

Usturoi sălbatic și Curry de fasole albă
Rețeta de usturoi sălbatic și Curry de fasole albă ar putea satisface pofta indiană în aproximativ 45 minute. Pentru $2.74 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 286 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica ceapa, suc de tei, conserve de prune roșii, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Usturoi sălbatic și Curry de fasole albă, Tarta Cu Ciuperci Sălbatice Și Fasole Albă, și Supă De Fasole Albă Cu Rucola Sălbatică Și Lămâie Meyer.

Instrucțiuni

1
Aveți fasolea gata păstăită sau gătită dacă folosiți fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mic și transpirați ceapa până când este moale și translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Într-o tigaie separată, încălziți toate semințele de condimente până când își eliberează parfumul și încep să sară în tigaie. Sfat într-un mortar și se macină cu pistilul în timp ce este încă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați condimentele calde măcinate la ceapa înmuiată împreună cu ardeii iute, frunzele de curry, frunzele de tei și rădăcina de coriandru tocată. Gatiti inca 5 minute la foc destul de mic, apoi adaugati usturoiul zdrobit, jaggery, sucul de lime si sosul de peste. Se amestecă bine și se gătește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
Frunze De TeiFrunze De Tei
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
JaggeryJaggery
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
5
Adăugați roșiile, amestecați bine și gătiți încă 10 minute, apoi adăugați fasolea uscată proaspătă sau gătită și laptele de cocos. Gatiti usor timp de 10 pana la 15 minute (sau pana cand fasolea este frageda daca gatiti proaspata).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6
În timp ce curry-ul se gătește, spălați foarte bine usturoiul sălbatic, culegând bine fiecare frunză pentru că pot purta pietre mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
7
Cu câteva minute înainte de a servi curry-ul, adăugați usturoiul sălbatic și gătiți până când este doar ofilit și moale. Nu—l gătiți prea mult-usturoiul sălbatic ar trebui să fie luminos și vibrant. Gustați și reglați condimentul dacă este necesar. Acest curry ar trebui să fie moale, parfumat, ușor dulce, ascuțit și sărat, cu suficientă căldură pentru a vă încălzi…
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
8
Gust
9
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
10
adaugă note notele mele
11
editează notele mele
12
făcut

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca David & Nadia Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate82
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista