Usturoi sălbatic și Curry de fasole albă
Rețeta de usturoi sălbatic și Curry de fasole albă ar putea satisface pofta indiană în aproximativ 45 minute. Pentru $2.74 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 286 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica ceapa, suc de tei, conserve de prune roșii, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Usturoi sălbatic și Curry de fasole albă, Tarta Cu Ciuperci Sălbatice Și Fasole Albă, și Supă De Fasole Albă Cu Rucola Sălbatică Și Lămâie Meyer.
Instrucțiuni
Aveți fasolea gata păstăită sau gătită dacă folosiți fasole uscată.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mic și transpirați ceapa până când este moale și translucidă.
Într-o tigaie separată, încălziți toate semințele de condimente până când își eliberează parfumul și încep să sară în tigaie. Sfat într-un mortar și se macină cu pistilul în timp ce este încă cald.
Adăugați condimentele calde măcinate la ceapa înmuiată împreună cu ardeii iute, frunzele de curry, frunzele de tei și rădăcina de coriandru tocată. Gatiti inca 5 minute la foc destul de mic, apoi adaugati usturoiul zdrobit, jaggery, sucul de lime si sosul de peste. Se amestecă bine și se gătește 5 minute.
Adăugați roșiile, amestecați bine și gătiți încă 10 minute, apoi adăugați fasolea uscată proaspătă sau gătită și laptele de cocos. Gatiti usor timp de 10 pana la 15 minute (sau pana cand fasolea este frageda daca gatiti proaspata).
În timp ce curry-ul se gătește, spălați foarte bine usturoiul sălbatic, culegând bine fiecare frunză pentru că pot purta pietre mici.
Cu câteva minute înainte de a servi curry-ul, adăugați usturoiul sălbatic și gătiți până când este doar ofilit și moale. Nu—l gătiți prea mult-usturoiul sălbatic ar trebui să fie luminos și vibrant. Gustați și reglați condimentul dacă este necesar. Acest curry ar trebui să fie moale, parfumat, ușor dulce, ascuțit și sărat, cu suficientă căldură pentru a vă încălzi…
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA