Usturoi sălbatic și Curry de fasole albă
Reteta usturoi sălbatic și Curry de fasole albă este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție conține 287 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 30 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, roșii prune, semințe de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este extraordinar. Încercați Usturoi sălbatic și Curry de fasole albă, Tarta Cu Ciuperci Sălbatice Și Fasole Albă, și Supă De Fasole Albă Cu Rucola Sălbatică Și Lămâie Meyer pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mic și transpirați ceapa până când este moale și translucidă.
Într-o tigaie separată, încălziți toate semințele de condimente până când își eliberează parfumul și încep să sară în tigaie. Sfat într-un mortar și se macină cu pistilul în timp ce este încă cald.
Adăugați condimentele calde măcinate la ceapă împreună cu ardeii iute, frunzele de curry, frunzele de tei și coriandrul. Gatiti inca 5 minute la foc destul de mic, apoi adaugati usturoiul, jaggery, sucul de lime si sosul de peste. Se amestecă bine și se gătește 5 minute.
Adăugați roșiile, amestecați bine și gătiți încă 10 minute, apoi adăugați fasolea uscată proaspătă sau gătită și laptele de cocos. Gatiti usor timp de 10 pana la 15 minute (sau pana cand fasolea este frageda daca gatiti proaspata).
În timp ce curry-ul se gătește, spălați foarte bine usturoiul sălbatic, culegând bine fiecare frunză pentru că pot purta pietre mici.
Cu câteva minute înainte de a servi curry-ul, adăugați usturoiul sălbatic și gătiți până când este doar ofilit și moale. Nu—l gătiți prea mult-usturoiul sălbatic ar trebui să fie luminos și vibrant. Gustați și reglați condimentul dacă este necesar. Acest curry ar trebui să fie moale, parfumat, ușor dulce, ascuțit și sărat, cu suficientă căldură pentru a vă încălzi.
Retipărit cu permisiunea de la ingredientele mele preferate de Skye Gyngell, copyright circulator201
Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.