Usturoi Roșii La Grătar

Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Roșiile la grătar cu usturoi ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 149 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 97 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de piper, parmigiano-reggiano, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Ciuperci de usturoi și roșii la grătar, Halibut la grătar cu fenicul, roșii și Rouille de usturoi prăjită, și Ziua CSA: Squash de vară la grătar cu roșii, usturoi și Scallions (și alte idei delicioase pentru transportul dvs. CSA) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați roșiile în jumătate transversal, condimentați cu condimentul casei.
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți până când începeți să devină maro auriu, 1 până la 2 minute.
Turnați usturoiul și uleiul într-un vas termorezistent.
Ungeți grătarul și puneți-l la foc mare.
Așezați roșiile tăiate cu fața în jos și grătiți timp de 3 până la 5 minute. Întoarceți, acoperiți cu amestecul de ulei de usturoi și continuați să gătiți încă 3 minute.
Scoateți din grătar și acoperiți cu Cimbru, Condimente de casă și Parmigiano-Reggiano.
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.