Usturoi piure de cartofi cu busuioc și Feta
Usturoi piure de cartofi cu busuioc și Fetan este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 167 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză feta, cartofi Yukon gold și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piureul de usturoi al lui Bennigan – este ușor să faci piure de usturoi, Spanac și piure de cartofi Feta, și Piure De Cartofi Cu Brânză Feta.
Instrucțiuni
Așezați cartoful și usturoiul într-o cratiță de 3 litri; adăugați apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere la foc mare; acoperiți parțial, reduceți focul și fierbeți 14 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți cartoful; reveniți la tigaie.
Adăugați untul și ingredientele rămase în tigaie. Mash cu un masher de cartofi. Gatiti, amestecand continuu, la foc mic doar pana se incalzeste bine.