Usturoi De Pui Kiev
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de usturoi Kiev. Această rețetă face 6 porții cu 170 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Dacă aveți pătrunjel, arpagic, răspândire și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Hamburguesan Estilo Kiev (Hamburger Mexican Kiev), Pui Kiev, și Pui Kiev pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă răspândirea, arpagic și praf de usturoi; forma în dreptunghi 3x2-inch. Acoperiți și congelați aproximativ 30 de minute sau până când sunt ferme.
Încălziți cuptorul la 218°. pulverizați tigaia pătrată, 9x9x2 inci, cu spray de gătit. Aplatizați fiecare jumătate de piept de pui la o grosime de 1/4 inch între foile de folie de plastic sau hârtie cerată.
Tăiați amestecul de arpagic transversal în 6 bucăți.
Așezați 1 bucată pe centrul fiecărei jumătăți de piept de pui. Îndoiți părțile lungi ale puiului peste amestecul de arpagic; pliați capetele și fixați-le cu scobitoarea.
Se amestecă cerealele, pătrunjelul și boiaua. Înmuiați puiul în zară, apoi acoperiți ușor și uniform cu amestec de cereale.
Așezați puiul, cu cusătura în jos, în tigaie.
Coaceți descoperit aproximativ 35 de minute sau până când puiul nu mai este roz în centru.