Patatas Bravas
Patatas Bravas este un fără gluten și vegetarian farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 140 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și ei Patatas bravas, Patatas bravas, și Patatas Bravas.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti cartofii, puneți cartofii într-o cratiță medie; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana cand este crocant-fraged; scurgeți bine.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați unt și 2 lingurițe de ulei în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi fundul tigaiei; încălziți 30 de secunde sau până când spuma dispare.
Adăugați cartoful în tigaie; sotati 8 minute sau până se rumenesc, amestecând de două ori. Se amestecă 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper roșu și usturoi; sotati 1 minut.
Scoateți amestecul de cartofi din tigaie; păstrați cald.
Pentru a pregăti sosul, încălziți tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați 1 linguriță de ulei în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi; încălziți 15 secunde.
Adăugați ceapa și ardeiul gras; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie, amestecand frecvent.
Adăugați 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper roșu și sos de roșii; aduceți la foc mic. Gatiti 1 minut.
Se toarnă amestecul de ceapă într-un blender.
Scoateți piesa centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Serviți sosul cu amestec de cartofi.
Garnisiți cu crengute de pătrunjel, dacă doriți.