Usturoi brânză Flatbread necesită în jurul valorii de 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 201 calorii. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți drojdie activă, zahăr, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Plată Cu Usturoi La Grătar, Parmezan Usturoi Flatbread, și Usturoi-rozmarin Flatbread.
Instrucțiuni
1
Într-o ceașcă sau castron mic, presărați drojdia peste suprafața apei călduțe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se lasă să stea 5 până la 10 minute pentru a se dizolva.
3
Într-un castron mare, amestecați împreună făina, sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă amestecul de drojdie împreună cu uleiul de măsline. Bateți cu o lingură robustă până când aluatul este suficient de rigid pentru a se îndepărta de părțile laterale ale bolului. Acoperiți și lăsați deoparte până la dublarea dimensiunii, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scoateți aluatul din vas și frământați scurt pe o suprafață înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Rotiți aluatul la o grosime de 1/4 până la 1/2 inch sau la dimensiunea foii de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Așezați pe o foaie de copt unsă și întindeți untul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Se presară cu praf de usturoi, Parmezan și brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
9
Lăsați să se odihnească în timp ce preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Coaceți timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până când se rumenesc și brânza este bulbucată.