Usturoi Brânză Flatbread
Usturoi brânză Flatbread necesită în jurul valorii de 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 201 calorii. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți drojdie activă, zahăr, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Plată Cu Usturoi La Grătar, Parmezan Usturoi Flatbread, și Usturoi-rozmarin Flatbread.
Instrucțiuni
Într-o ceașcă sau castron mic, presărați drojdia peste suprafața apei călduțe.
Se lasă să stea 5 până la 10 minute pentru a se dizolva.
Într-un castron mare, amestecați împreună făina, sarea și zahărul.
Se toarnă amestecul de drojdie împreună cu uleiul de măsline. Bateți cu o lingură robustă până când aluatul este suficient de rigid pentru a se îndepărta de părțile laterale ale bolului. Acoperiți și lăsați deoparte până la dublarea dimensiunii, aproximativ 35 de minute.
Scoateți aluatul din vas și frământați scurt pe o suprafață înmuiată.
Rotiți aluatul la o grosime de 1/4 până la 1/2 inch sau la dimensiunea foii de copt.
Așezați pe o foaie de copt unsă și întindeți untul deasupra.
Se presară cu praf de usturoi, Parmezan și brânză mozzarella.
Lăsați să se odihnească în timp ce preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până când se rumenesc și brânza este bulbucată.