Unt De Pui - (Murgh Makhani)

Unt De Pui - (Murgh Makhani)
Unt de pui - (Murgh Makhani) ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 498 calorii, 45g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de piper, praf de chili, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Pui Cu Unt (Murgh Makhani), Pui Cu Unt Indian ( Murgh Makhani) - Luminat, și Murgh Makhani pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Perforați bucățile de pui fie cu dinți de furculiță, fie cu mici tăieturi de cuțit. (Ideea este de a permite marinadei să pătrundă oarecum în bucăți și să aibă mai multe suprafețe de care să se agațe.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Se amestecă bine ingredientele pentru marinată și se freacă în bucățile de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Lăsați-l să se marineze câteva ore la frigider, peste noapte, dacă este posibil, pentru cele mai bune rezultate.
4
Încălziți jumătate de unt pe mediu într-o tigaie cu fund greu și puneți puiul împreună cu marinada. Acoperiți și gătiți timp de aproximativ 25 de minute sau până când puiul este complet gătit. După ce lichidele s-au evaporat, amestecați prăjiți puiul pentru o perioadă de timp în grăsimea reziduală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Încălziți untul rămas într-o cratiță și adăugați pudra de ardei iute roșu, coriandru, chimen și piper negru. (Vezi vârful de jos) prăjiți câteva secunde. (A Se Vedea Pasul 6 Sfat.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați roșiile tocate, zahărul și sarea și gătiți neacoperite pe mediu timp de aproximativ 7 minute până când piureul se îngroașă și grăsimea se separă. Se amestecă smântâna bătută și se reduce focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Adăugați puiul, ghimbirul tocat și ardeii iute verzi în sosul care fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
8
Presărați sare după gust, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Se amestecă bine. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de aproximativ 10 minute sau până când curry-ul este bine încălzit.Chiar înainte de servire se toarnă unt topit peste curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
10
Se ornează cu un vârtej de smântână proaspătă și frunze de coriandru tocate mărunt.Bacsis: pentru o pastă de caju cu sos mai groasă și mai bogată (înmuiați caju în apă timp de aproximativ o oră și macinați-le) poate fi adăugată în timp ce faceți sosul la Pasul 3-prăjiți-l împreună cu pulberile de condimente și apoi procedați ca mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
CajuCaju
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Hofer Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Hofer Gruner Veltliner (1 Litru)
Hofer Gruner Veltliner (1 Litru)
Din solurile dense de loess din Weinviertel din Austria, îmbuteliate sub un capac de coroană convenabil (nu sunt necesare instrumente fanteziste) și un volum suficient pentru 2 persoane.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista