Unt De Guacamole

Unt De Guacamole
Reteta guacamole unt este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, primar și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 10 și costă 19 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 38 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați avocado, coriandru, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați guacamole | cum se face guacamole / guacamole mexican, Fried Green Patlagina cu Guacamole și Creveți (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole), și Chipotle Mexican Grill Guacamole – guacamole proaspăt făcut, ușor de făcut, poate fi obținut cu acest lucru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți și tocați grosolan avocado, aruncând groapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
2
Procesați avocado, ceapa verde și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Puneți amestecul într-un castron; acoperiți și răciți până când este gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista