Unt de arahide și gemuri de jeleu

Untul de arahide și gemurile de jeleu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de condimente. O porție conține 60 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 56. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de arahide prăjite uscate, zahăr granulat, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Unt de arahide & Jelly Cupcakes [vanilie Cupcakes cu jeleu de umplere și unt de arahide glazura], Unt de arahide glazurat și gogoși de jeleu ... cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă, și Unt de arahide și jeleu Cupcakes cu unt de arahide Buttercream glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți untul cu un mixer la viteză mare până la crem; adăugați zahăr brun, bătând bine.
Adăugați zahăr granulat și următoarele 3 ingrediente; bateți până la pufos. Se amestecă arahidele.
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol; amestecați în amestecul de unt de arahide. Acoperiți aluatul și răciți 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 35
Formați aluatul în bile de 1 inch; așezați 2 inci pe foi de copt acoperite cu spray de gătit. Apăsați degetul mare în centrul fiecărei bile pentru a face o indentare.
Coaceți la 350 timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor. Apăsați din nou centrele cu degetul mare în timp ce cookie-urile sunt încă calde; umpleți centrul fiecărui cookie cu aproximativ 1/2 linguriță de fructe răspândite. Se răcește pe tigăi 2 minute.
Scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturile de sârmă.