Unt De Arahide Bomboane Mere
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 674 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,77 USD pe porție. Este perfect pentru Halloween. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mere, bețe de artizanat, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Plăcintă Cu Bomboane Cu Unt De Arahide, Plăcintă Cu Bomboane Cu Unt De Arahide, și Unt De Arahide Cookie Candy Bar.
Instrucțiuni
Aliniați foaia de biscuiți cu hârtie cerată; pulverizați hârtie cerată cu spray de gătit. Spălați și uscați merele; îndepărtați capetele tulpinii și florii. Introduceți craft stick în capătul tulpinii fiecărui măr.
Într-o cratiță de 2 litri, amestecați zahărul, apa și 1/4 cană din siropul de porumb.
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti aproximativ 8 minute, fara agitare, pana la 300 F pe termometrul de bomboane sau pana cand o cantitate mica de amestec picurata in cana de apa foarte rece se separa in fire dure si fragile. (Urmăriți cu atenție, astfel încât amestecul să nu ardă.) Scoateți imediat de pe foc.
Lucrând rapid, înmuiați fiecare măr în amestec de zahăr.
Așezați pe foaia de cookie; lăsați să stea 4 minute.
Între timp, în partea de sus a cazanului dublu, amestecați restul de 3/4 cană sirop de porumb, untul de arahide și scurtarea. Gatiti peste apa fierbinte aproximativ 4 minute, amestecand constant pana se omogenizeaza. Înmuiați merele acoperite aproape complet în amestec de unt de arahide; rulați merele în arahide tocate, folosind mâinile pentru a ajuta la aderare, dacă este necesar. Reveniți la foaia de cookie; refrigerați 15 minute sau până când este setat. A se păstra acoperit la temperatura camerei.