Unt Brun-Sos De Migdale

Unt Brun-Sos De Migdale
Sosul de unt-migdale este un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 3 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 383 calorii. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Funcționează bine ca un sos foarte accesibil. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, unt, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Almond Torte Mascarpone inghetata cu unt brun migdale Crunch, Brownies Cu Unt Brun-Migdale, și Tort de migdale cu unt brun.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați migdale; se sotează 2 până la 4 minute până se rumenesc. (Nu overcook sau unt va arde.) Se amestecă sucul de lămâie și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
3
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista