Un Tort Bundt Cu Ciocolată Foarte Bun
Un foarte bun tort de ciocolată Bundt ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 353 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sirop de porumb, ciocolată dulce-amăruie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 190 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Pur Și Simplu Bun, Mărturisirea # 109: Cumpăr prea multă ciocolată ... tort Bundt cu căpșuni cu Ganache de ciocolată albă, și Tort bogat de ciocolată Bundt cu glazură de ciocolată dulce-amăruie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tigaie Bundt de 12 căni (10 inci) cu spray de copt adăugat cu făină. Dacă utilizați o tigaie neagră Bundt, utilizați 325 de grade F. topiți ciocolata într-un castron metalic așezat peste o cratiță cu apă abia fierbinte (sau pur și simplu folosiți cuptorul cu microunde). Răzuiește-l într-un bol de amestecare și lasă să se răcească ușor.
Se amestecă uleiul și zahărul până se omogenizează, apoi se amestecă oul și vanilia.
Amestecați făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un alt bol.
Adăugați jumătate din ingredientele uscate în amestecul de ciocolată împreună cu 1/2 cană de cafea și 1/2 cană de zară; bateți până se omogenizează.
Adăugați ingredientele uscate rămase, cafeaua și Zara și bateți până se omogenizează.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace în treimea inferioară a cuptorului timp de aproximativ 45 de minute, sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese cu câteva firimituri umede atașate.
Lăsați tortul să se răcească pe un suport timp de 10 minute, apoi întoarceți-l și lăsați-l să se răcească completely.In o cratiță mică, aduceți crema la fierbere. Într-un castron rezistent la căldură, combinați restul de 3 uncii de ciocolată tocată cu siropul de porumb și untul.
Se toarnă smântâna fierbinte peste ciocolată și se lasă să stea până se topește, aproximativ 5 minute.
Bateți până se omogenizează.
Lăsați glazura ganache să se răcească până se îngroașă, dar încă se toarnă, aproximativ 5 minute.
Se toarnă ganache peste tortul răcit.
Lăsați tortul să stea până când glazura este setată, cel puțin 30 de minute, înainte de servire.