Un Tort Bundt Cu Ciocolată Foarte Bun

Un Tort Bundt Cu Ciocolată Foarte Bun
Un foarte bun tort de ciocolată Bundt ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 353 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sirop de porumb, ciocolată dulce-amăruie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 190 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Pur Și Simplu Bun, Mărturisirea # 109: Cumpăr prea multă ciocolată ... tort Bundt cu căpșuni cu Ganache de ciocolată albă, și Tort bogat de ciocolată Bundt cu glazură de ciocolată dulce-amăruie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tigaie Bundt de 12 căni (10 inci) cu spray de copt adăugat cu făină. Dacă utilizați o tigaie neagră Bundt, utilizați 325 de grade F. topiți ciocolata într-un castron metalic așezat peste o cratiță cu apă abia fierbinte (sau pur și simplu folosiți cuptorul cu microunde). Răzuiește-l într-un bol de amestecare și lasă să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă uleiul și zahărul până se omogenizează, apoi se amestecă oul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Amestecați făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un alt bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De AluneLichior De Alune
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați jumătate din ingredientele uscate în amestecul de ciocolată împreună cu 1/2 cană de cafea și 1/2 cană de zară; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Adăugați ingredientele uscate rămase, cafeaua și Zara și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace în treimea inferioară a cuptorului timp de aproximativ 45 de minute, sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese cu câteva firimituri umede atașate.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lăsați tortul să se răcească pe un suport timp de 10 minute, apoi întoarceți-l și lăsați-l să se răcească completely.In o cratiță mică, aduceți crema la fierbere. Într-un castron rezistent la căldură, combinați restul de 3 uncii de ciocolată tocată cu siropul de porumb și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Se toarnă smântâna fierbinte peste ciocolată și se lasă să stea până se topește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
9
Bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Lăsați glazura ganache să se răcească până se îngroașă, dar încă se toarnă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
11
Se toarnă ganache peste tortul răcit.
12
Lăsați tortul să stea până când glazura este setată, cel puțin 30 de minute, înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista