Un Hot Dog Mare Decadent
Un Hot Dog mare Decadent este un fel principal American. Această rețetă face 4 porții cu 1377 calorii, 52G de proteine, și 94G de grăsime fiecare. Pentru 4,47 USD pe porție, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, unt, rulouri de cină brune și servite și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Câine Haus" Sooo Cali " Hot Dog Imitator, Cookout Cruncher Dog Hot Dog Topper, și Topper De Hot Dog Roz Murat.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mic și adăugați ceapa. Când ceapa începe să se înmoaie, adăugați zahărul și condimentați cu sare și piper. Întoarceți focul la minim și acoperiți tigaia. Când ceapa începe să se rumenească, scoateți capacul. Continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa are o culoare maro închis. Aveți grijă să nu le lăsați să ardă. Pune deoparte.
Topiți încă 2 linguri de unt în aceeași tigaie la foc mediu.
Tăiați mai multe tăieturi superficiale peste hot dog și adăugați-le în tigaie. Se prăjesc până se fierb și se rumenesc frumos. Puneți deoparte și păstrați-vă la cald.
Adăugați cocktailul franks în tigaie și prăjiți până când sunt gătite și rumenite frumos. Puneți deoparte și păstrați-vă la cald.
Topiți 2 linguri de unt într-o altă tigaie și dați deoparte.
Adăugați restul de 2 linguri de unt în tigaie. Deschideți chiflele hot dog și prăjiți-le în sucurile cu unt.
Întindeți un strat subțire de mousse în ambele jumătăți ale fiecărui coc. Sus cu un hot dog și grămadă pe ceapă.
Adăugați câteva păpuși de muștar și serviți.
Împărțiți rulourile de cină pe mijloc și lingurați o parte din untul topit. Chestii în 2 din cocktail franks și răspândit pe unele mousse. Se acoperă cu niște ceapă și muștar și se servește.
Vin recomandat: Riesling, Vin Roz, Gewurztraminer
Hot dog-urile funcționează foarte bine cu Riesling, vin roșu și Gewurztraminer. Un Gew Euromorrztraminer va fi grozav cu hot dog-ul dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză murată. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, puteți opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de toppingurile dvs., un roșu uscat funcționează aproape întotdeauna. Schloss Vollrads Riesling QbA cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Castelul Vollrads Riesling QbA
Acest Riesling are un buchet exotic de mango, piersică și măr copt și are zahăr rezidual natural vizibil.Vă puteți bucura de acest vin pentru a însoți mâncarea, cu prietenii sau pur și simplu singur pentru a vă relaxa.Acest vin este un acompaniament ideal pentru condimentele asiatice, cum ar fi curry, ghimbir sau iarbă de lămâie. Are un echilibru perfect între aciditate și dulceață naturală și are caracteristicile potrivite pentru a face față unor feluri de mâncare atât de interesante.