Umăr de porc tras cu sos de dip în stil Lexington

Umăr de porc tras cu sos de dip în stil Lexington
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete americane în cutia de rețete, Pulled Pork Shoulder with Lexington Style Dip Sos ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,5 USD per porție, primești un fel principal care servește 8. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 342 de calorii, 41 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 8 ore și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână piper, umăr de porc, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Va fi un succes la evenimentul tău Super Bowl. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 78%. Rețete similare sunt Carolina Pulled Pork cu sos roșu Lexington, Mexican Pulled Pork Shoulder în Slow Cooker și Caucaus-Style Braised Carne de porc.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți afumătorul folosind un amestec de hickory și câteva așchii de lemn de stejar. Focul ar trebui să ardă până la cărbuni, nu cenușă, când gătiți spatele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
2
Se condimenteaza spata de porc cu putina sare si se pune carnea pe gratar. Acoperiți afumătorul și lăsați carnea de porc să afume timp de 8 până la 10 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Combinați restul ingredientelor într-o cratiță și aduceți la fierbere. Reduceți la fiert, amestecând sosul des. Dacă vă plac sosurile puțin mai condimentate, adăugați mai mult piper negru. După aproximativ 20 de minute, scoateți cratița de pe foc și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Odată ce carnea de porc s-a terminat de gătit, scoateți din afumător și lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute. Apoi, trageți cu mână, tocați sau feliați carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
5
Serviți carnea cu puțin din sosul Lexington turnat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Umărul de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al Pinot noir este grozav pentru bucăți slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cu carne, tocane și alte mâncăruri cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu bucăți grase și grătar. MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir cu o evaluare de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care lasă loc aromelor de cireșe închise și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de note subtile de stejar de la îmbătrânirea în butoi.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate44
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista