Umăr de porc fiert în Hoisin-sos de vin cu prune uscate

Umăr de porc fiert în Hoisin-sos de vin cu prune uscate
Umăr de porc fiert în sos Hoisin-vin cu prune uscate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr brun, căței de usturoi, friptură de porc boston butt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc fiert cu Port și prune uscate, Pui Fiert Cu Prune Uscate, și Cozi de miel fierte cu caise uscate, prune și ghimbir confiat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti marinada, combinați primele 4 ingrediente și frecați uniform peste carnea de porc. Acoperiți și marinați carnea de porc în frigider 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
2
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Pentru a pregăti friptura, încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
4
Presărați carnea de porc cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
5
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 8 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; saut 2 minute. Se amestecă bulion, 3/4 cană de sake, hoisin și pastă de chile. Întoarceți carnea de porc în tigaie; acoperiți și coaceți la 300 timp de 3 ore. Reduceți temperatura cuptorului la 250 (nu scoateți carnea de porc din cuptor); gatiti 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Sos HoisinSos Hoisin
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Scoateți carnea de porc din tigaie; lăsați să stea 15 minute. Folosiți două furculițe pentru a îndepărta carnea de porc în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Îndepărtați și aruncați orice grăsime vizibilă.
10
Se strecoară amestecul de vin printr-o sită peste un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
11
Așezați o pungă mare de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 4 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
12
Se toarnă picături în sac; lasa sa stea 10 minute (grăsime se va ridica la partea de sus). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
13
Scurgeți picăturile înapoi în tigaie, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Adăugați prune uscate în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti pana cand sosul se reduce la 2 cani (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
15
Vin Perfect: Dr. Weims-Prum Wehlener Sonnenuhr Riesling Spatlese 2002 (Mosel-Saar-Ruwer, Ger - many), $ claritatea pură, curată și aciditatea ridicată a Riesling-urilor germane sunt grozave atunci când sunt juxtapuse cu fripturi bogate de porc. Acest riesling are, de asemenea, indicii de caise care funcționează frumos împotriva dulceaței prunelor uscate și a sosului Asiatic hoisin din friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HoisinSos Hoisin
Prune UscatePrune Uscate
RieslingRiesling
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista