Umplutură De Șalotă De Mere

Umplutură De Șalotă De Mere
Umplutura de șalotă de mere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă $1.75 pe portie. O porție conține 564 calorii, 13g de proteine, și 31g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți maghiran, ienibahar măcinat, pâine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Umplutură De Caise Și Șalotă, Umplutură De Midii Și Șalotă, și Carne de porc prăjită cu umplutură de caise și șalotă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți cuburi de pâine în 2 tigăi de copt puțin adânci și coaceți în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția tigăilor la jumătatea coacerii, până devin aurii, 20 până la 25 de minute în total. Se răcește pâinea în tigăi pe rafturi, apoi se transferă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
BolBol
3
Topiți untul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, apoi adăugați șalotă și gătiți, amestecând frecvent, până când șalota se rumeneste bine, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
În timp ce șalotele gătesc, curățați, miez și tocați grosolan merele. Fierbeți coacăzele și cidrul într-o cratiță grea de 1 litru, amestecând ocazional, până când cidrul este absorbit, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MărMăr
CidruCidru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați mere în șalotă rumenită împreună cu maghiran, sare, piper, nucșoară și ienibahar și gătiți, amestecând ocazional, până când merele încep să se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IenibaharIenibahar
MaghiranMaghiran
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MărMăr
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
SareSare
6
Transferați coacăzele și amestecul de mere în castron cu cuburi de pâine, apoi adăugați nuci, coajă și bulion și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
CoacăzeCoacăze
NuciNuci
MărMăr
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Transferați umplutura într - un vas de copt superficial cu unt de 3 până la 3 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Coaceți, acoperit, în mijlocul cuptorului 30 de minute, apoi descoperiți și coaceți până se rumenesc, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Umplutura poate fi asamblată (dar nu coaptă) cu 2 zile înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista